© 2014-19 by Inviera

Az élő Tisza

Ha nem vágysz tömegre és valami különlegeset szeretnél a gyerekekkel, akkor gyere el a Levendula Beach-re! Csónakkal átviszünk egy közeli homokpadra, és a gyönyörű környezetben hátradőlhetsz egy nyugágyon és élvezheted az érintetlen természetet!

 

Strandszervízünk mellett Levendula Beach Brunch szolgáltatásunkat is igénybe veheted, vagyis üdítőt és különféle ételeket kínálunk nektek. Kérésedre bográcsozást, grillezést is vállalunk a homokpadon!

A Tisza vízállásának függvényében érhető el!

Tisza-tó

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava. Az egyik legjobban kiépített, legnépszerűbb strand Abádszalókon van, mindössze 20 km-re a Levendula Ház-tól.

Berekfürdő

Ha nyüzsgésre vágysz és szeretnél az élővíz helyett medencékben lubickolni, akkor kirándulj Berekfürdőre, amely az ország egyik legjobb strandja! Vízicsúszdák, élmény- és gyermek-medencék és gyógyvíz várja az ide látogatókat. 

Akkor sem csalódunk, ha medencékre vágyunk. Nyáron a kunhegyesi strandfürdő is látogatható (kevesebb, mint 20 km), Karcag, Kisújszállás (Kumánia) pedig, a Levendula Ház-tól 40 km-re, egész évben nyitva áll.

Kunhegyes, Kisújszállás, Karcag

További vizes programok a welovetiszato.hu-n.