Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatunk, hogy a hatályos jogszabályok értelmében minden szálláshely-szolgálatást igénybe vevő vendégünk a törvényben meghatározott személyes adatait LEGKÉSŐBB érkezéskor rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani vagyunk kötelesek. Ezt mi is utáljuk...

Az adatok rögzítéséhez kérjük, hogy minden vendégre vonatkozóan (igen, még az újszülöttekre is), érkezés előtt legkésőbb 1 nappal az előzetes vendégadat-rögzítést szíveskedjetek elvégezni.

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy amennyiben az előzetes vendégadat-rögzítés nem történik meg, úgy a szálláshelyszolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni, magyarán nem engedhetünk be.

Az előzetes vendégadat-rögzítés menete

  1. A megrendelő vendégünk e-mail címére az érkezés előtt néhány nappal a szálláshely-kezelő alkalmazásunk (vendegem.hu) kiküldi az előzetes vendégadat-rögzítésről a tudnivalókat. (A megrendelő vendég ezt az automatikus e-mailt az érkező vendégek részére szabadon továbbíthatja, ami nagyobb család, baráti társaság esetén praktikus, amikor nincs kéznél minden érkező vendég minden okmánya.)

  2. Töltsd le mobilodra a VENDÉGEM alkalmazást.

  3. Az előzetes adatrögzítés során olvassátok be az okmányok adatait. Az előzetes adatrögzítés során beolvasott adatok szerkeszthetőek, javíthatóak. A 14 év alatti vendég adatai kézi bevitellel is rögzíthetőek. 

Ennyi. A rögzítést és mentést követően a vendég adatai bekerülnek a VENDÉGEM szoftverbe, a vendégadatok sikeres rögzítése esetén az okmányolvasás státusza a mi felületünkön „Rendben” állapotúra változik. Ezután mi elvégezzük az érkeztetési folyamatot a VENDÉGEM szoftverben, ezt követően az adatok automatikusan továbbításra kerülnek a VIZA rendszer felé.

Egy rövid videós segítség ITT.

Download_on_the_App_Store_Badge_HU_blk_100317.png
google-play-badge (1).png