© 2014-19 by Inviera

A közeli Tisza-tó területén Magyarország valamennyi jellemző vizes élőhelye megtalálható, egyedülálló lehetőséget kínálva az élővilág közvetlen közelről történő megfigyelésére. A tó fontos fészkelő-, táplálkozó és pihenőhely több, mint 200 madárfaj számára, és az év minden szakában kínál látnivalót.

Másra - és hosszas leírásra - talán nincs is szükség ... főleg, hogy a welovetiszato.hu-n megvan!

A környék kiválóan alkalmas gyalog- kerékpár és persze vízi túrákra. Nagyon jókat lehet sétálni, kerékpározni a közvetlen környéken is, pl. a Tisza mellett a gáton vagy az árvízi vésztározó gátján - ez külön érdekesség. Érdemes böngészni a welovetiszato.hu-t.

Itt minden együtt van egy igazi horgászkiránduláshoz is! Csodálatos és változatos a természeti környezet. Tiszaroffnál itt a szőke Tisza, az élő folyóvíz. Egyedülálló a régi, kanyargós Tisza meder, vízbe lógó fáival, szigeteivel, lapályos partszakaszaival, és hihetetlenül mélynek tűnő gödreivel. Ráadásul ezek a vizek még mindig sok halat rejtenek. A Tisza az országos átlagot meghaladó fogási lehetőséget kínál, főleg a ragadozó halak tekintetében.