Otthonosság, minőségi vidéki hangulat a Tisza-tónál

Levendula

Ház

Távol az otthontól, de mégis otthonosan, provance-i stílusban. Családdal, gyerekekkel, akár több család együtt. Hagyományos falusi nyaralás, vízparti üdülés, természetjárás, horgászat. Programok kicsiknek, nagyoknak, közösen vagy külön.

"...minden szuper volt, ahogy már a telefonban is említettem!!! Mindent köszönünk, legfőképpen a hozzáállásod, ritkán találkozom ilyen alapos, lelkes és lelkiismeretes vendéglátóval! :-)"

Edina, Budapest

Apartmanok

102.JPG
033.JPG

Közel a természethez

Gyalog, biciklivel, csónakkal ... nagyszerű lehetőségek várnak!

A környék kiválóan alkalmas gyalog- kerékpár és persze vízi túrákra. Nagyon jókat lehet sétálni, kerékpározni a közvetlen környéken is, pl. a Tisza-tó körül a gáton, nagyszerű kilátással a tóra.

 

A közeli Tisza-tó területén Magyarország valamennyi jellemző vizes élőhelye megtalálható, egyedülálló lehetőséget kínálva az élővilág közvetlen közelről történő megfigyelésére.

Levendula Haz 2014 08 10 007_edited.jpg

Közel a vízhez

Tisza-tó

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava. Az egyik legjobban kiépített, legnépszerűbb strand Sarudon van, mindössze 2 km-re a Levendula Ház-tól.

Zsóry-fürdő, Mezőkövesd

Akkor sem csalódunk, ha medencékre vágyunk. A Zsóry-fürdő 22 medencével rendelkezik. A szórakozást, felfrissülést csúszdapark, hullámmedence, élményelemekkel gazdagított felnőtt- és gyermekmedencék biztosítják.

Demjén Termálfürdő és Aquapark

Ha nyüzsgésre vágysz és szeretnél az élővíz helyett medencékben lubickolni, akkor kirándulj Demjénbe, amely az ország egyik legjobb fürdője! 

 

Vízicsúszdák, élmény- és gyermek-medencék és gyógyvíz várja az ide látogatókat.

 
 

KAPCSOLAT

3386 Sarud, Arany János út 16.

  • Black Facebook Icon

Üzeneted elküldtük. Kitartás, rövidesen jelentkezünk! :-)